Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
11 Дек, 2008
Цивилизацията на ацтеките била изключително кръвожадна (част първа)Скорошни разкопки разкриха облика на върхушката управници в Теотиукан. Учените откриха погребения, които всъщност предоставят доказателство за жестоки масови жертвоприношения.

 » История
12 Авг, 2008
Олимпийските игри водят началото си от Древна ГърцияНа стадиона атлетите се надиграват в бягане, бой с оръжия, борба, юмручен бой и гимнастика, хвърляне на диск, а на хиподрума се надбягвали с колесници, теглени от четири коня (квадриги).

 » История
26 Авг, 2008
Хроники на организираната престъпност (част трета)Незаконен трафик, водещ началото си от Хонг Конг, е вкарването на чужденци през границата. Всяка година в САЩ по незаконен начин влизат повече от 100 000 китайци.

 » История
16 Авг, 2008
Хроники на организираната престъпност (част втора)В Колумбия два картела воюват помежду си, докато Пабло Ескобар, босът на картела Меделин, не бе застрелян през 1933 г. След това картелът Кали пое монопола над световната търговия с кокаин.

 » История
06 Сеп, 2008
Противоречивите теории за взрива в Тунгуската тайга (част пета)Натрупаните данни водят до появата на интересни хипотези. Може би взривът в Тунгуската тайга не е бил резултат нито от метеорит, нито от комета, а от нещо друго. Според някои – от НЛО!

 » История
23 Авг, 2008
Противоречивите теории за взрива в Тунгуската тайга (част четвърта)Хипотеза свързва взривът в Тунгуската тайга с т. нар. “черна дупка”. Това предполога професор Майкъл Райън от Тексас. Той смята, че взривът от 1908 г. е бил предизвикан именно от “черна дупка”.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info