Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
19 Дек, 2008
“Фестивалът на Лалето” се празнува от началото на XVIII-ти векТрадицията повелявала в седмицата на Лалето в домовете на знатните хора да се подреждат хиляди вази, украсени с изящни орнаменти от скъпоценни камъни, пълни с невероятно красиви лалета.

 » История
18 Ное, 2009
Най-старата карта в света е глинена плочка от ВавилонКартите представят цялото богатство от гледни точки към света. Невероятни качества на компютъра правят възможно създаването на триизмерни модели на контурни карти като тази на египетския Сфинкс и платото Газа.

 » История
07 Сеп, 2009
Според римското право робът не бил човек, а просто вещГосподарят имал пълна власт над живота и смъртта на роба. Той можел да го продава, преотстъпва, дарява, а ако реши, можел и да му върне свободата. Цялото време освен сънят било време за роба да работи – 15, 16 часа на ден.

 » История
05 Яну, 2008
Първоначално богослуженията в“Св. Георги” в Одрин се извършвали на гръцкиПрез 2007 г. в църквата е обособена библиотека. Тя разполага с фонд от 2200 тома литература на български език от различни области. Преобладават произведенията от български автори.

 » История
23 Дек, 2010
Рисунките на древни лабиринти (част втора)В някои църкви лабиринти са вплетени в картини, които изобразяват разкайващ се грешник. Той трябва да мине на колене през всичките извивки и завои на лабиринта. Изпитанието се наричало Пътят към Йерусалим.

 » История
21 Яну, 2008
Трагедията на остров Кракатау (част втора)Две трети от остров Кракатау потъват във водата. Скали политат във въздуха на височина 55 км. Грохотът от изригването на вулкана на острова достига чак до жителите на остров Ява, които се намирали на повече от 160км.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info