We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
26 Яну, 2009
Загадъчните каменни статуи на остров ПасхаОстровът е открит през 1772 г. от холандския моряк Рогевеном на празника Пасха (Великден). Остров Пасха е особено интересен с уникалните си образци на изчезналата култура на полинезийците.

 » История
02 Фев, 2008
Трагедията на певеца на безнадежността Пейо Яворов (част втора)В края на ноември 1913 г. в дома на Яворов са открити две безжизнени тела. Това са Лора, застреляна с револвер, и Яворов, ранен в слепоочието и в безсъзнание. Вследствие на раната поетът загубва зрението си.

 » История
03 Яну, 2008
Трагедията на певеца на безнадежността Пейо Яворов (част първа)Безкрайни са темите, които занимават душата на твореца. Яворов пише за трагичното раздвоение, за самотата и за чистия и невинен образ на любовта, за изкуплението, и освобождението от плътта.

 » История
24 Ное, 2008
Римляните вярвали в свещенното си право на игриВ Древния Рим гладиатори се обучавали в специални школи при строг режим. Страховити двубои на арената освобождавали напрежението у хората, натрупало се от непрестанните войни.

 » История
16 Дек, 2007
Борбата за власт сред владетелите била изключително жестокаПри смяна на династия новият владетел се стреми да заличи спомена за предни властници, като изтрива имената им от гробниците, разбива статуите или подменя лицата им.

 » История
14 Дек, 2007
Изгубената долина на Шангри Ла (част първа)Самата идея за Шангри Ла не е нова – в много източни легенди е позната легендата за изгубения земен рай. В най-ранните будистки писания се споменава земята Чанг Шамбала - източник на мъдрост.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info