WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
16 Дек, 2009
Митът за Минотавъра идва от критско-минийската култураОт времето на критско-минийската култура са останали развалините на двореца в Кносос на остров Крит, които вероятно са били прототип на прочутия лабиринт от мита за гръцкия герой Тезей, цар Минос и чудовището Минотавър.

 » История
05 Яну, 2010
Олмеките извършвали първите човешки жертвоприношения в АмерикаПоследните открития доказват, че преди три хиляди години олмеките извършвали ужасяващи ритуали. Обществото на олмеките било йерархично, окултизмът намирал широко разпространение.

 » История
25 Май, 2007
В най-големия египетски некропол са извършвани жертвоприношенияВ масовия гроб археолозите откриват останки от череп на крава, както и мощите на седем души. Учените са сигурни, че поне четирима от тях са били заровени живи като част от жертвоприношение.

 » История
15 Май, 2007
Потъналият остров Атлантида – земя на загадките!Има много факти, които доказват, че в древни времена Земята е изглеждала по различен начин. Според научните теории континентът Атлантида е бил разположен в Атлантическия океан.

 » История
17 Юни, 2009
Афродита се е родила от морската пяна на брега на ПафосГрад Пафос е столица на Кипър повече от седем века, но неговата история има много по-дълбоки корени. Областта е изпълнена с исторически и културни паметници. Един от тях е Храмът на Афродита

 » История
07 Май, 2007
В юдейските предания Голем е описван като глинен великанСпоред легендата за Голем, за да се създаде чудовището трябва най-напред от червена глина да се изпече фигурка с ръст на десетгодишно дете. Магически заклинания се повтарят над всеки орган от неживото тяло.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info