SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Форум за здраве и красота събира лекари в Пловдив
 
13 Юни, 2024
Форум за здраве и красота събира лекари в ПловдивСпециалисти и лекари от 25 клиники и центрове за красота ще се съберат на 16 юни в пловдивския парк-хотел „Санкт Петербург“.

  Aesthetic EXPO Health & Innovation е първият форум, който обединява доказани лекари и специалисти в различни сфери на естетиката и здравето. Целта е да информира хората за последните тенденции в грижата за тяхното здраве и добрия им външен вид, като се представят най-иновативните начини за лечение и превенция на здравето и красотата.

  „На събитието ще разберете за най-иновативните начини на лечение и превенция за вашето здраве и красота. Доказани специалисти от цялата страна ще изнесат лекции в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други“, споделя  Яна Николова, организатор на Aesthetic EXPO.

  Aesthetic EXPO Health & InnovationСпециалисти и лекари от 25 клиники и центрове за красота ще се съберат на 16 юни в пловдивския парк-хотел „Санкт Петербург“. форумът ще продължи през целия ден от 10:00 ч. до 16:00 ч. Oрганизатор на събитието AESTHETIC EXPO e издателство BEAUTY WOMAN.

  Специалистите ще извършват консултации и диагностика на всеки, който се нуждае от съвет за проблеми в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други сфери в областта на медицината и красотата.

  На форума ще се представят любопитни теми, свързани със съвременните методи за лечение на стрес инконтиненция (неволното изпускане на урина). Ще научите за силата на усмивката и доброто самочувствие, което се постига при посещението при добър стоматолог. Ще се представи нов подход в повдигането на клепача (неоперативната блефаропластика), технологичният напредък в премахването на татуировки, пигментни петна, съдови лезии, белези.
 
  Водещи специалисти ще консултират хора с хранителни непоносимости. Ще получите отговор на въпроса как оксидативният стрес може да бъде причина за мъжкото безплодие. Останалите теми ще са свързани с приложението на плазмотерапията в репродуктивната гинекология и асистираната репродукция, както и с борбата срещу мазнините, хормоналното окосмяване и сухата кожа. На форума ще бъдат обособени лекционна, изложбена и консултационно-диагностични зони.

  Може да се възползвате от безплатните диагностики, които лекарите и специалистите ще провеждат на място.

  Билети можете да закупите онлайн на:
  www.aestheticexpo.bg

  Повече информация на:
  www.aestheticexpo.bg

прочитания: 175

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info