We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Всеки пети американец мечтае за пластична операция
 
15 Окт, 2009
Всеки пети американец мечтае за пластична операцияОсновен мотив за извършване на пластична операция при мъжете е стремежът им да изглеждат по-млади, което им помага при конкурирането в работна среда и изграждането на кариера.

Повече от 9 % от американците вече са се подлагали на процедура по пластична операция, а в бъдеще още близо 20 % имат намерение да го направят, предаде агенция Reuters.

Резултатите са получени след анализ на публично запитване, организирано от Американската академия по козметична хирургия (American Academy of Cosmetic Surgery, AACS). В запитването участват повече от 1000 души на възраст от 18 до 65 години.

Сред хората, планиращи да си направят пластична операция, преобладават женитеСред хората, планиращи да си направят пластична операция, преобладават жените. Повечето мъже се отнасят положително към пластичните операции на жените, докато едва 12 % от тях са склонни да се подложат на козметична манипулация. Основен мотив за извършване на пластична операция при мъжете е стремежът им да изглеждат по-млади, което им помага при конкурирането в работна среда и изграждането на кариера. Често мъже се подлагат на операция и под влиянето на свои съпруги или приятелки.

Голяма част от анкетираните са заявили, че биха си направили пластична операция, но не могат да си го позволят, поради високата стойност на процедурите. Не са малко и тези, които се боят да не изглеждат неестествено след операцията и да се разочароват от външния си вид.

През 2005 г. Американската академия по козметична хирургия е извършила 236 000 пластични операции - от изглаждане на бръчките на лицето и шията до присаждане на коса. Тенденцията е през тази и следващата година техният брой да се е увеличил неколкократно.прочитания: 5490

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info