Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Здраве
02 Май, 2024
НЗОК: Изписването на медицински храни е на базата на становища от експертните съвети по педиатрия и гастроентерологияМедицински храни са необходими за възрастни и деца, страдащи от различни заболявания - онкологични, автоимунни, след инсулти и др

 » Здраве
01 Май, 2024
Нови случаи на коклюш в Пловдив и КарловоЗа да се избегне бум на заболелите от коклюш, трябва да се избягват много контакти по време на празничните дни

 » Здраве
23 Дек, 2023
20-годишен пловдивчанин с рядък вид рак се нуждае от помощМладежът от пловдивския квартал "Коматево" е диагностициран с рядък вид рак - Сарком на Юинг. Това се случва само месец след рождения му ден.

 » Здраве
11 Апр, 2020
Как се справяме с трудностите зависи от начина, по който ги тълкувамеДепресията се среща днес десет пъти повече, отколкото преди две поколения. Как е възможно днешните хора да са толкова уязвими от депресията? Каква промяна е настъпила?

 » Здраве
05 Юни, 2008
Започва първата у нас информационна кампания за заболяването лимфомЛекари и пациенти все още не обръщат достатъчно внимание на първите симптоми на болестта. Повечето начални симптоми на лимфома могат да бъдат объркани с тези при други заболявания, най-вече при общи инфекции.

 » Здраве
21 Сеп, 2011
Бирата е съвместима със здравословния начин на животУмерената консумация на бира намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и има положителни ефекти върху костната минерална плътност. Пивото има въздействие и върху различни форми на деменция.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info