Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 
 » Здраве
29 Сеп, 2010
"Смехотерапията" премахва умората и "освежава" умаСмехът е израз на радост и добри намерения. Той е така необходим за организма, както например дишането. Така че в народната поговорка "Смехът е здраве" наистина се съдържа много мъдрост!

 » Здраве
28 Окт, 2006
Причинителят на бяса се отделя във външната среда чрез слюнкатаПричинител на бяса се отделя във външната среда чрез слюнката. Опасното заболяване започва с болки в ухапаното място, с повишаване на температурата, главоболие, безсъние, емоционална лабилност.

 » Здраве
18 Окт, 2005
Физическите упражнения освобождават голямо количество "вътрешен наркотик"Психиатри от Австралия описват нуждата от интензивни тренировки като "често срещана". Физическите усилия увеличават живота на ендорфините, т. нар. "хормони на щастието" - специфичен мозъчен стимулатор.

 » Здраве
15 Мар, 2006
"Плацебо ефектът" е свързан с активирането на мозъчни рецепториИзучаването на механизмите, които протичат в мозъка, ще помогне в бъдещи разработки на по-ефективни лечебни терапии без приемане на лекарствени вещества със странични ефекти.

 » Здраве
27 Яну, 2009
В Мексико създадоха първата болница за роботиСтудентите могат да извършват най-различни неща - от израждане на бебе до поставяне на инжекция в ръката. Роботите представляват манекени с механични органи, синтетична кръв и система за дишане.

 » Здраве
16 Яну, 2007
Поставете си сам диагноза - интернет маниак ли сте?Интернет манията се причислява към състояние близко до болезнена страст към хазартните игри. Тя се отнася към групата на острите психични разстройства. Заради Интернет всичко останало се пренебрегва.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info