Balkanji_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 
 » Здраве
16 Сеп, 2005
Алкохолът повишава съпротивителните сили на организма срещу болестиПри хора, които изобщо не пият алкохол, рискът от инсулт е с 30% по-висок, отколкото при тези, които обичат да си подпийват. Ценното пиво намалява свръхпроизводството на стомашна киселина.

 » Здраве
09 Мар, 2006
Увеличеният апетит е свързан със загубата на душевно равновесиеНачинът, по който се храним, е уникален за всеки един човек. Някои хора стават нервни, ако не похапват нещичко на всеки два часа. Но човек трябва да се храни само тогава, когато е гладен.

 » Здраве
09 Сеп, 2006
За закоравелите пушачи съществува голям риск от ослепяванеМедицински организации оповестиха, че връзката между пушене и ослепяване е така силна, както между цигарите и образуването на рак на белите дробове. В Обединеното кралство има 13 млн. пушачи.

 » Здраве
17 Юни, 2009
Звукът от човешкия глас се пренася чрез коститеМного хора не разпознават собствения си глас, когато го чуят записан на лента. Любопитно е да се знае още, че всеки звук обикновено достига до едното ухо с част от секундата по-бързо.

 » Здраве
22 Май, 2007
Хората с наднормено тегло са предразположени към хърканеКой от нас не се е стряскал нощем насън, когато е чувал как цялата стая се озвучава от "нощна серенада"? Хъркането се свързва с прекъсването на дишането по време на сън. Каква всъщност е причината за хъркането?

 » Здраве
15 Авг, 2005
В Германия забраняват реклами на пластична хирургияГермания се намира на шесто място в света по честота на пластични операции - след САЩ, Мексико, Бразилия, Япония и Испания. Чувствително е нараснал броят на хора, които ползват услуги на пластични хирурзи.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info