WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Borovets Mountain Bike Park ще е домакин на шампионата по планинско колоездене
 
25 Авг, 2010
Borovets Mountain Bike Park  ще е домакин на шампионата по планинско колоезденеПредвидени са много новости в шампионата. 10-метрови скокове, множество виражи, корени и други трудности, ще бъдат в основата на битката за титлата между най-бързите ни състезатели.

От 24 до 26 септември в Боровец ще се проведе Националният шампионат по планинско колоездене в дисциплината "спускане". За първи път от 2007 година насам ще короноваме националните шампиони по планинско колоездене в различните класове. Borovets Mountain Bike Park бе открит едва в началото на лятото, но бързо се превърна в една от най-популярните и предпочитани дестинации за планинско колоездене и единодушно бе избран за домакин на националния шампионат по маунтин байк. Последното състезание, което излъчи национални шампиони се проведе през 2007 в Сопот. Три години по-късно организаторите твърдо са решили да възродят родната състезателна сцена, да запознаят колкото се може повече хора с планинското колоездене като спорт и да дадат шанс на много млади таланти да развият своя потенциал.

За първи път от 2007 година насам ще короноваме националните шампиони по планинско колоезденеСпоред организаторите, както и според всички занимаващи се с този спорт у нас, България притежава едни от най-добрите условия за практикуването на маунтин байк в Европа и е проява на нездрав разум те да не се използват пълноценно. Радостното е, че този сезон Боровец се превърна в една от топ дестинациите на България за планински, летни приключения, създавайки първия истински маунтин байк парк в страната. Това лято курортът предлага над 20 км маркирани трасета за планинско колоездене с различни нива на трудност, включително и такова за спускане, на което ще се проведе и борбата за националната титла. Borovets Moutain Bike Park обещава много подобрения и разнообразни нови трасета за следващата година, както и различни фестивали и състезания за най-запалените фенове на спорта.

        На място вече тече трескава подготовка за състезанието, което ще се проведе на трасе “DH 93” - http://borovetsbikepark.com/bg/flash-map.html.

Предвиждат се новости, които ще станат известни непосредствено преди състезанието. 10-метрови скокове, множество виражи, корени и други трудности, ще бъдат в основата на битката за титлата меж-ду най-бързите ни състезатели. Организаторите са включили и отворена категория, в която се очаква да се включат участници от Румъния, Гърция, Македония и др.

Всички, които искат да заявят своето участие могат да го направят на race2010@borovetsbikepark.com. От този емайл ще им бъде върнат автоматичен отговор с всичко необходимо за участие.

прочитания: 2978


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info