SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Боровец - домакин на Националния шампионат по планинско колоездене
 
13 Юли, 2011
Боровец - домакин на Националния шампионат по планинско колоезденеБоровец ви очаква от 22 до 24 юли, за да подкрепите участниците и да станете част от една интересна и оспорвана надпревара. Хубавото време и планинската прохлада ще направят уикенда много приятен.

За втора поредна година Боровец ще бъде домакин на Националния шампионат по планинско колоездене. Oт 22 до 24 юли в Borovets Mountain Bike Park ще се проведат две много оспорвани надпревари в дисциплини Кроскънтри и Спускане.

Oчаква се Националният шампионат отново да предизвика интереса на много състезателиПреди по-малко от месец станахме свидетели на международно състезание по спускане, в което взеха участие близо 200 души от страната и чужбина.  Oчаква се Националният шампионат отново да предизвика интереса на много състезатели. Новото тази година е шампионатьт в дисциплината Кроскънтри. Това ще е първото подобно състезание, което ще се проведе в Боровец, като е предвидено още едно в същата дисциплина в началото на септември.

Организаторите планират над 250 участници, които ще бъдат разпределени в различни категории. В дисциплина Спускане: Юноши 15-18, Мъже 19+, Жени 15+ и Хардтейл 15+. Кроскънтри състезателите също ще бъдат разделени в четири категории: Юноши 15-16, Юноши 17-19, Мъже 19+ и Жени 15+.

Организаторите от Бороспорт, Рам байкс, Concept Creative и Българския колоездачен съюз очакват една много оспорвана надпревара и активно участие. На място вече тече трескава подготовка за състезанието. Подготвят се новости и промени по трасетата, на които ще се се отсеят национaлните шампиони на България. Промените ще станат известни непосредствено преди състезанието. Десетметрови скокове, множество виражи, корени и други препятствия ще бъдат в основата на битката за титлата между най–бързите ни състезатели по спускане. За Кроскънтри състезателите е избрано трудно и доста натоварващо трасе, на което се изискват голяма издържливост и отлична физическа подготовка. 

Всеки, които иска да заяви своето участие, може да го направи на: race2011@borovetsbikepark.com до края на 21-ви юли. Оттам ще получите като автоматичен отговор всички необходими данни, които трябва да попълните и да изпратите обратно. Закъснелите ще могат да се регистрират и на място.

Боровец ви очаква от 22 до 24 юли, за да подкрепите участниците и да станете част от една интересна и оспорвана надпревара. Хубавото време и планинската прохлада ще направят уикенда много приятен и изпълнен с добро настроение.

Пълна програма на събитието и подробности можете да намeрите на http://www.borovetsbikepark.com/bg/

прочитания: 2041


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info