We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Пампорово събира световни шампиони в маунтин байка
 
17 Авг, 2014
Пампорово събира световни шампиони в маунтин байкаКурортът Пампорово ще бъде арена на зрелищна надпревара с планински велосипеди. Контестът е част от 4X Pro Tour, което представлява световно първенство в дисциплината.

Една от най-атрактивните и популярни дисциплини в маунтин байка е форкросътНа 22 и 23 август Пампорово ще бъде арена на зрелищна надпревара с планински велосипеди в една от най-атрактивните и популярни дисциплини в маунтин байка – форкрос.

Състезанието е част от 4X Pro Tour, което представлява световно първенство в дисциплината. България е не просто една от седемте локации за провеждането на престижния форум, а е избрана и за финалния кръг на турнира.

Каним всички фенове на планината и силните усещания да станат част от това уникално събитие и да дойдат да подкрепят родните смелчаги, които се включат в надпреварата!

Специално за предстоящото състезание организаторите от Велопарк Пампорово и Консепт Криейтив преправиха почти изцяло трасето за форкрос на парка, по което миналата година се проведе Европейския шампионат в дисциплината, за да може да бъде още по-сложно и интересно.

Очаква се на родна земя да пристигне елита на форкроса в световен мащаб, като присъствието си вече са потвърдили няколко световни шампиона и много популярни имена като Томас Славик, Скот Бюмонт, Крис Робъртс и др.

Събитието е най-голямото провеждано до този момент на родна земя. То е от изключителна важност за развитието на планинското колоездене в България и утвърждаването на страната ни като водеща топ дестинация за маутин байк в Европа

Всеки който иска да се запише за учатие в състезанието може да го направи тук – www.conceptcreative.org/4x като попълни бланката за участие.

 

прочитания: 4655

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info