We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Стартира 12-тото издание на Националния фестивал по бойни спортове
 
08 Ное, 2014
Стартира 12-тото издание на Националния фестивал по бойни спортовеВ 12-годишната история на Фестивала се помнят атрактивни и оспорвани състезания по Таекуон-До ITF, Таекуондо WTF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита, Кендо, Кик бокс, Айкидо и Сумо.

Главен организатор на мащабното мероприятие е Спортна асоциация на МВРНа 8 и 9 ноември 2014 г. в столичната зала Универсиада за 12-та поредна година ще се проведе Националният фестивал по бойни спортове. Главен организатор на мащабното мероприятие е Спортна асоциация на МВР, а съорганизатори са Централен полицейски Таекуон-До клуб, Централен полицейски Карате и Джу Джицу клуб, Българска федерация по Кендо и Българска Асоциация по Tаекуон-До. С течение на годините, в лицето на председателя си г-н Венцислав Игнатов, Централен полицейски Таекуон-До клуб се е доказал като утвърден и надежден организатор на едни от най-значимите и мащабни спортни събития, радващи се на изключително позитивен отзвук от широката общественост.  

В 12-годишната история на Фестивала се помнят атрактивни и оспорвани състезания по Таекуон-До ITF, Таекуондо WTF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита, Кендо, Кик бокс, Айкидо и Сумо. В тазгодишната двудневна спортна надпревара в изпълнената със зрители зала “Универсиада” ще се състоят състезания по Таекуон-До ITF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита и Кендо, като се очаква да се съревновават над 600 състезатели от България и специално поканени клубове и организации извън страната. На официалното откриване на 8 ноември 2014 г. от 11:00 часа са поканени ръководствата на Министерство на вътрешните работи, Министерство на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, както и на Столична община.

Организаторите най-учтиво канят всички привърженици на бойните спортове да наблюдават атрактивните схватки през двата дни на Фестивала.

Вход свободен.

прочитания: 4601

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info