Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Стартира 12-тото издание на Националния фестивал по бойни спортове
 
08 Ное, 2014
Стартира 12-тото издание на Националния фестивал по бойни спортовеВ 12-годишната история на Фестивала се помнят атрактивни и оспорвани състезания по Таекуон-До ITF, Таекуондо WTF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита, Кендо, Кик бокс, Айкидо и Сумо.

Главен организатор на мащабното мероприятие е Спортна асоциация на МВРНа 8 и 9 ноември 2014 г. в столичната зала Универсиада за 12-та поредна година ще се проведе Националният фестивал по бойни спортове. Главен организатор на мащабното мероприятие е Спортна асоциация на МВР, а съорганизатори са Централен полицейски Таекуон-До клуб, Централен полицейски Карате и Джу Джицу клуб, Българска федерация по Кендо и Българска Асоциация по Tаекуон-До. С течение на годините, в лицето на председателя си г-н Венцислав Игнатов, Централен полицейски Таекуон-До клуб се е доказал като утвърден и надежден организатор на едни от най-значимите и мащабни спортни събития, радващи се на изключително позитивен отзвук от широката общественост.  

В 12-годишната история на Фестивала се помнят атрактивни и оспорвани състезания по Таекуон-До ITF, Таекуондо WTF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита, Кендо, Кик бокс, Айкидо и Сумо. В тазгодишната двудневна спортна надпревара в изпълнената със зрители зала “Универсиада” ще се състоят състезания по Таекуон-До ITF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита и Кендо, като се очаква да се съревновават над 600 състезатели от България и специално поканени клубове и организации извън страната. На официалното откриване на 8 ноември 2014 г. от 11:00 часа са поканени ръководствата на Министерство на вътрешните работи, Министерство на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, както и на Столична община.

Организаторите най-учтиво канят всички привърженици на бойните спортове да наблюдават атрактивните схватки през двата дни на Фестивала.

Вход свободен.

прочитания: 5785


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info