Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Пампорово приема кръг от елитните серии по сноуборд за 2015 г.
 
11 Мар, 2015
Пампорово приема кръг от елитните серии по сноуборд за 2015 г.Pamporovo Freestyle Open е фестивал, който се провежда за шести пореден път в курорта. Изданието през тази година ще продължи общо 5 дни и ще включи в себе си още няколко съпътстващи събития.

Pamporovo Freestyle Open е част от Световния сноуборд тур за 2015-а и ще се проведе от 15-и до 18-и март в курорта.

Събитието е изключително атрактивноСъбитието вече предизвика интереса на много популярни състезатели и ще доведе в Пампорово част от световния елит на сноуборда. Сред записаните за участие до този момент са шампионът на “Chinese National Open” и “US Grand Prix” Ерик Баушмън (САЩ), третият в про ранкинг листа Монс Ройсланд (Норвегия), едни от любимците на публиката – швейцарецът Майкъл Шерер и Джордан Филипс от Канада.

От родна страна най-големи очаквания има към Петър Гьошарков, Марио Беньо и Георги Георгиев при мъжете и, разбира се, младите състезатели Симеон Митрев, Камен Петров и Константин Славов, които този сезон показват много добри резултати и вече имат спечелени няколко титли на международни участия. При жените също се очертава оспорвана надпревара, защото на родна земя ще пристигнат няколко състезателки на много високо ниво, сред които са Urska Pribosic (Словения), Malla Partanen (Финландия) и Jenna Blasman (Канада).

Pamporovo Freestyle Open е част от Световния сноуборд тур за 2015-аСъбитието е изключително атрактивно и ще бъде най-голямото подобно мероприятие на родна земя, провеждало се до този момент. Трасето за състезанието ще бъде позиционирано на ски писта Стената, която се намира в центъра на ски зоната и е едно от най-видимите места в курорта. Трасето ще бъде най-голямото изграждано до този момент в региона и ще включва скокове с големина над 20 метра.

Броят на участниците в категория ще бъде ограничен до 60 човека, които ще бъдат отсяти в зависимост от позицията им в Световния ранг лист. От родна страна уайлд карт за участие имат 7 човека, но ако останат свободни места и максимума от състезатели не бъде изпълнен, останалите места ще бъдат разпределени между още родни представители.

Победителите в състезанието ще си разделят награден фонд от над 15 000 $, както и много предметни награди, предоставени от спонсорите на събитието.

Pamporovo Freestyle Open е фестивал, който се провежда за шести пореден път в курорта. Тазгодишното му издание ще продължи общо 5 дни и ще включи в себе си още няколко съпътстващи събития, а кръгът от Световния сноуборд тур ще бъде гвоздеят в програмата му. 

прочитания: 5581


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info