Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Зрелищно шоу с велосипеди превзема улиците на Велико Търново
 
03 Май, 2015
Зрелищно шоу с велосипеди превзема улиците на Велико Търново“Търново Даунтаун” ще бъде първият кръг от Българските градски серии. Те ще се проведат през май в три града. Зрелищното шоу с велосипеди ще предизвика някой от най-добрите родни и чуждестранни колоездачи.

      Сигурно сте попадали на клипчета и снимки на колоездачи, каращи с лекота и завидна скорост по стълби, стръмни тесни улички, прескачащи коли, камиони и други нормални за градската среда препятствия. Сега ще имате възможността да видите тази атракция на живо, защото тя е на път да се случи и у нас. На 9-и май Велико Търново ще приеме едно от най-очакваните и атрактивни събития в страната. Зрелищното шоу с велосипеди “Търново Даунтаун” ще предизвика някой от най-добрите родни и чуждестранни колоездачи, като ще ги изправи пред огромно предизвикателство.

      “Търново Даунтаун” се организира от “Консепт Криейтив”. До момента за участие са се записали над 100 човека. “Търново Даунтаун” ще бъде първият кръг от Българските градски серии. Те ще се проведат през  май в три града. Следващият кръг за четвърта поредна година е част от карнавалната програма на Габрово и традиционно ще се проведе на 17-и май. Финалът на турнира ще бъде на 30-и май в Плевен. Участникът събрал най-много точки от целия турнир ще получи директен билет за участие в кръг от Световните градски серии в Братислава.

      До момента за участие са се записали над 100 човекаСпециално за състезанието в България ще пристигне един от главните организатори на Световните градски серии и про-атлет на “Ред Бул” – Филип Полк, който е натоварен със задачата да направи оглед на мястото и организацията на събитието, за да може догодина  надпреварата да бъде кръг  от световния турнир. Състезателното трасе във Велико Търново е с дължина от 1 200 метра и е изпълнено с множество стълби, тесни калдъръмени улички, скокове, виражи и разнообразни дървени конструкции, дори състезателите ще трябва да прескачат Nissan Juke. Трасето стартира от стрелбището, преминава през гората, продължава през квартала и достига до площад “Поборнически”.

       След финала, събитието ще продължи от 19:00 часа на паметника на “Асеневци”, където ще има парти с музика, бар, голяма въздушна възглавница, върху която ще се скача с колела и ще се изпълняват различни атрактивни трикове, изложбена зона с рекламни шатри на интересни активности.

      Организаторите обещават “Търново Даунтаун” да бъде едно от най-атрактивните байк събития в България. Не го изпускайте – вход свободен! За допълнителна информация следете www.facebook.com/urbanseries и http://www.conceptcreative.org/bg/.

       Програма:


Събитието е с интересна програма8-и май | Петък

14:00 – 18:00 – Оглед на трасето без колела

17:00 – 20:00 – Регистрация и получаване на стартови номера /Интерхотел Велико Търново/

20:00 – Техническa конференция

9-и май | Събота

7:30 – 8:30 – Регистрация и получаване на стартови номера /ИнтерхотелВелико Търново/

9:30 – 11:45 – Тренировки

12:00 – 14:15 - Квалификация

15:00 – 17:00 – Финали

18:30 – Награждаване /Паметник Асеневци/

19:00 – 22:30 - Биг Еър Бег, Парти и демонстрации /Паметник Асеневци/

10-и май | Неделя


Разходки из града и свободна програма

прочитания: 5495


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info