Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Зимен байк екшън по най-стръмната ски писта в Пампорово
 
12 Фев, 2016
Зимен байк екшън по най-стръмната ски писта в ПампоровоСпециално за Winter Bike Duel 2016 ще бъде изградено атрактивно трасе с отлична видимост за публиката, което ще включва множество големи скокове, виражи и стръмни отсечки.

Уникалната снежна байк надпревара се завръща за шести пореден път на 25-26 фавруари тази година. Станете свидетели на най-зрелищния зимен байк екшън и на едно от най-интересните събития за сезона, а именно Winter Bike Duel 2016.

За четвърта поредна година домакин на зрелищното събитие ще бъде курорт Пампорово, а в арена на надпреварата ще се превърна ски писта Стената. Специално за контеста ще бъде изградено атрактивно трасе с отлична видимост за публиката, което ще включва множество големи скокове, виражи и стръмни отсечки.

Освен срещу техничното снежно трасе, всеки един от състезателите ще трябва да се изправи и срещу своя опонент, защото по традиция надпреварата се провежда в дуел формат. Това създава още по-голяма интрига във всяко едно спускане и в много от случаите развръзката е неочаквана.

По традиция Зимния Байк Дуел протича на два основни етапа, определящи развръзката. Петъчният ден е определен изцяло за тренировка и опознаване на трасето, а в събота, 27 февруари, точно в 11:00 ч. ще стартират квалификациите. Те представляват индивидуални спускания по трасето, на които се засича време на всеки един състезател. След квалификацията и спрямо постигнатите резултати се отсява определен брой състезатели във всяка категория (4, 8, 16, 32 и т.н.) и се сформират стартовите двойки за финала.

За четвърта поредна година домакин на зрелищното събитие ще бъде курорт ПампоровоТой ще започне в 14:00 часа и представлява спускания по двама състезатели едновременно с преки елиминации – първият пресякъл финалната линия продължава напред, а победител става участникът, достигнал до и победил в последния дуел.

До този момент заявки за участие са дали над 70 човека, като тази година има засилено чуждестранно присъствие – сред състезателите се срещат представители на Гърция, Македония, Румъния и Молдова. Участниците в състезанието ще бъдат разделени в 4 отделни категории, а именно – деца 12-14, юноши 15-17, мъже 18+ и жени.

Състезанието е отворено и всеки, който иска и смята че има необходимата физическа подготовка и възможност може да се включи, като е необходимо да се регистрира предварително онлайн на www.conceptcreative.org/wbd

Организаторите от Консепт Криейтив и Велопарк Пампорово подготвят много приятни изненади на всички присъстващи и обещават страхотно зрелище за публиката. Достъпът до трасето за гостите в курорта е свободен, така че всеки може да наблюдава скоростните спускания по атрактивното трасе и да подкрепи смелите състезатели.

Надпреварата се провежда с подкрепата на Пампорово АД, Община Смолян, хотел Перелик, Monster Energy, Animal, РАМ Байкс, магазини DROP In и др,


Програма:

26.02 | Петък

10:00 – 12:00 – Регистрации и оглед на трасето

12:30 – 16:30 – Тренировки

 

27.02 | Събота

8:30 – 10:00 – Регистрация

9:00 – 10:30 – Тренировки

11:00 – Квалификация

Сноускут и Скибайк Демонстрация

14:00 – Финали

21:30 – Награждаване

22:00 – Байк Парти

 

28.02 |Неделя

Ски и сноуборд ден

*Всички състезатели ще могат да се възползват от специални цени за лифт карти

 

прочитания: 9468

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info