SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Стартира зрелищното вело предизвикателство Elevation999
 
02 Сеп, 2016
Стартира зрелищното вело предизвикателство Elevation999Всеки един състезател ще трябва да се справи с близо 17 км интензивно и много технично каране по трасетата на Велопарк Пампорово и пътеките на град Смолян, като ще има и няколко трансферни етапа.

За трета поредна година Elevation999 ще предизвика някои от най-добрите родни ендуро колоездачи в оспорвана надпревара по склоновете на Пампорово и град Смолян. Състезанието тази година ще се проведе между 2 и 4 септември и се очаква да бъде най-интересното досега.

Организатори на събитието са Консепт Криейтив и Велопарк ПампоровоОрганизатори на събитието са Консепт Криейтив и Велопарк Пампорово, които обещават много технични трасета, готови да подложат на изпитание дори най-добрите колоездачи. До този момент участието си са заявили близо 80 човека от цялата страна, както и няколко състезатели от Русия, Украйна, Унгария и Гърция.

Състезанието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските Ендуро Серии и се очертава да e много решаващo за крайните резултати в сериите. Временното класиране в турнира, както и повече информация за него можете да намерите на www.race-series.com.

Тази година организаторите са подготвили 5 специални отсечки, по които състезателите ще трябва да премерят сили, а участниците с най-добри сборни времена ще бъдат наградени. Всеки един състезател ще трябва да се справи с близо 17 км интензивно и много технично каране по трасетата на Велопарк Пампорово и пътеките на град Смолян. Освен спускането състезателите ще имат и няколко трансферни етапа, където ще трябва да се справят с над 10 км изкачване и над 700 метра положителна денивелация.

Участниците в състезанието са разделени в 5 отделни възрастови групи – юноши, мъже елит, мъже 30+, мъже 40+ и жени. Призьорите в отделните категории ще получат примамлив паричен и предметен награден фонд, любезно предоставен от спонсорите на събитието: Нисан България, Пампорово АД, хотел Орловец, Максбайк, Рам Байкс и др.

През този сезон Пампорово прие множество интересни събития и отново се доказа като една от любимите байк дестинации в България. Elevation999 е последното събитие за това лято и е прекрасен завършек на един успешен сезон.

Велопарк Пампорово ще продължи да работи до 11 септември включително.

 

Състезанието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските Ендуро СерииПрограма:

2.09, петък

9:00 – 12:30 – Регистрация

9:30 – 16:30 – Свободна тренировка

19:00 – 20:00 – Регистрация


3.09, събота

9:00 – 14:00 – Регистрация

9:30 – 16:30 – Тренировка

19:00 – Техническа конференция


4.09, неделя

8:30 – Среща на състезателите преди старта

9:00 – Проверка на екипировка и придвижване към старта на етап 1

10:00 – Старт първи етап

Награждаване

прочитания: 9427

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info