Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Детски спортен празник забавлява малчуганите в София
 
13 Май, 2024
Детски спортен празник забавлява малчуганите в СофияЩе бъдат представени следните активности: латино, модерни и народни танци, гимнастика и ЛФК, спортни игри и футбол за деца от 3 до 12 години.

  Един от най-големите спортни форуми за деца - Детски спортен празник ,,Здравото дете e активно и щастливо дете'' 2024 г., за поредна година ще радва малки и големи в столицата. Инициативата е под мотото ,,Да върнем децата към спорта''.

  Основната идея на детския спортен празник е насърчаването към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най-ранна възраст.

  Детски спортен празникЩе бъдат представени следните активности: латино, модерни и народни танци, гимнастика и ЛФК, спортни игри и футбол за деца от 3 до 12 години.

  Състезателният хъс и демонстрацията на придобитите умения на децата ще бъдат  наблюдавани и оценявани от много гости, както и популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта.

  Тази година организирането на събитието ще бъде със съдействието на: Министерството на физическото възпитание и спорта, Българска федерация „Спорт за всички”, „Боровец-Ден и Нощ” - Вафли и Бисквити, Нелис-Карамелени и медени вафли, Езиков център „Бизи”, „Мони Трейд” ООД с бранда „Byox” - магазин за детски стоки, FEYDOM Bulgaria - Дизайнерски мебели, УЧМАГ ООД - магазин за училището, Office 1 - магазини за офис продукти, „Pulse Fitness”, „Pulse Kids”, „Пюр спийд картинг академия“ /първата в България за състезатели от 5 до 7 години/ и фондация „Спорт в България", чиято основна цел е да подпомага индивидуални спортисти и спортни клубове.

  Празникът ще се проведе в София, в Националната спортна академия (НСА) „Васил Левски” на 11, 12 и 18 май 2024 г., от 8:30 ч. до 19:00 ч., в Многофункционална спортна зала.

прочитания: 339

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info