Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Да върнем децата към спорта!
 
19 Май, 2024
Да върнем децата към спорта!Детски спортен празник радва малчуганите в София.

  Детският спортен празник „Здравото дете e активно и щастливо дете'' 2024 г. се проведе за 14-та поредна година в столицата. Основната му задача е насърчаване към системни спортни занимания на децата от най-ранна възраст.

  Здравото дете e активно и щастливо детеМотото „Да върнем децата към спорта’’ обедини всички участници, даде знак за креативност и мисия на празника.  Малчуганите от 3 до 12-годишна възраст впечатлиха всички родители и гости на турнира по футбол с научените през годината умения и приложението им в реална състезателна обстановка. Събитието се изпъстри с уникални танцови хореографии, гимнастика и спортни игри за деца от столичните детски градини и училища. Председателят на Българската федерация „Спорт за всички“ Десислава Илиева връчи специален плакет с пожелания все повече деца да спортуват от най-ранна възраст.

  Победители при училищата в турнира по футбол станаха отборите за 1 и 2 клас на 98 НУ, а за 3 и 4 клас на 101 СУ. При малчуганите от детските градини няма класиране. Турнирът е с демонстративен и развлекателен характер. Така всички отбори от най-малките представители станаха победители. Те получиха купи, медали и много изненади от партньорите на събитието.
В продължение на три дни от Национална спортна академия „Васил Левски" се носеха детски смях, състезателен дух, специални награди, както за малките участници, така и за техните горди родители. Всеки турнирен ден завършваше вълнуващо с награждаване. Официално всички деца получиха отличия - купи, медали и индивидуални награди от спонсорите. В турнира по футбол за училищата бяха раздадени и индивидуални награди за най-добър вратар, защитник, полузащитник, голмайстор и най-техничен играч. 

  Събитието се осъществи благодарение на Министерството на физическото възпитание и спортаСъбитието се осъществи благодарение на Министерството на физическото възпитание и спорта, Българската федерация „Спорт за всички”, „Боровец-Ден и Нощ” - Вафли и Бисквити, Нелис-Карамелени и медени вафли, Езиков център „Бизи”, „Мони Трейд” ООД с бранда „Byox” - магазин за детски стоки, FEYDOM Bulgaria- Дизайнерски мебели, УЧМАГ ООД - магазин за училището, Office 1 - магазини за офис продукти, „Pulse Fitness”, „Pulse Kids”, „Пюр спийд картинг академия“ /първата в България за състезатели от 5 до 7 години/ и фондация „Спорт в България", чиято основна цел е да подпомага индивидуални спортисти и спортни клубове.

  Празникът продължи три дни /11, 12 и 18 май 2024 г./ в Многофункционалната зала на Националната спортна академия (НСА) „Васил Левски" в София.

прочитания: 285

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info