Glenn-Hughes-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Зуека позира с избрания от самия него модел на "Hyundai" - "Matrix"
 
22 Авг, 2005
Зуека позира с избрания от самия него модел на "Hyundai" - "Matrix"Актьорът Васил Василев - Зуека избра да кара Hyundai Matrix и направи фотосесия. Matrix е избраният автомобил за голямата награда в томбола за гласувалите за български парламент на 25 юни.

Актьорът Васил Василев - Зуека направи фотосесия за "Hyundai" с модела "Matrix", който самият той си купи неотдавна. В началото на лятото Зуека стана лицe на корейските автомобили за България, след като сключи договор с екскслузивния дистрибутор на марката "Индустриал комерс" ЕООД.

"Matrix" е и автомобилът, който бе избран за голямата награда в изборната томбола за гласувалите за нов български парламент на 25 юни. Той бе спечелен от 31-годишната Марина Марчева от Велики Преслав, която получи ключовете тази седмица. През последните месеци интересът към модела е нараснал значително. Броят на посетителите в шоурума на "Hyundai" в София, интересуващи се от "Matrix"-а, се е удвоил в сравнение с миналата година, отчитат от "Индустриал Комерс".

Билбордовете на Зуека и "Matrix" вече могат да бъдат забелязани по улиците на София. За снимките актьорът избра тоалет в емблематичната за него жълта гама. Моделът "Matrix" пък е с резедаво-зелен цвят, за разлика от личния автомобил на актьора, който е бял.

Matrix e един от най-продаваните модели на Hyundai в ЕвропаВодещият на "Господари на ефира" избра да кара "Hyundai Matrix" с бензинов двигател 1.8 с мощност 123 км/ч. "Това безспорно е семеен автомобил, какъвто търсехме с Нина - нито много голям, нито много малък. Предпочетохме да е автоматик, защото караме предимно в града", обяснява избора си Зуека.

"Вярваме, че с положителното си и неповторимо присъствие Зуека ще предаде много успешно посланието на "Hyundai", че всеки може да избира сам пътя си. Това е и мотото на "Hyundai Motor Company" - "Drive your way". Нашите клиенти, също като Зуека, запазват усмивката си за дълго, защото ние им предлагаме автомобили, подходящи за родните пътища, заедно с уникалните за България гаранционни условия - 5 години или 150 000 км. пробег", коментира Савина Константинова, прокурист на "Индустриал комерс".

"Matrix" e един от най-продаваните модели на "Hyundai" в Европа. Направен е по успешната матрица - прогресивни азиатски технологии и европейски дизайн. Приятната и запомняща се линия се дължи на всепризнатото от лидерите в индустрията италианско студио "Pininfarina".

прочитания: 5880


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info