We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Компания "Jaguar" представи новото поколение "Jaguar XK"
 
15 Сеп, 2005
Компания "Jaguar" представи новото поколение "Jaguar XK"В основата на "Jaguar XK" лежи съвършено нова алуминиева платформа. От този "крилат" метал е изработена и основната част на носещите конструкции. Новият модел ще бъде снабден с 4,2-литров двигател V8.

Автомобилният гигант "Jaguar" разпространи първата официална информация и фотография на новото поколение "Jaguar XK". Този автомобил е наследник на модела XK8, който излезе преди повече от 9 години. Премиерата на "Jaguar XK" ще се състои в рамките на автомобилното изложение във Франкфурт през есента на 2005 г.

В основата на новия "Jaguar XK" лежи съвършено нова алуминиева платформа. От този "крилат" метал е изработена и основната част на носещите конструкции. Резултатът е 90 % по-голяма издържливост за сметка на 63 кг. по-малко тегло.

Паралелно със своята габаритна дължина, "Jaguar XK" нарасна с 2 см. в сравнение със своя предшественик, а колесната основа се увеличи с 6 см. Сериозно е променена и външността на автомобила. Общият фирмен стил е запазен, но новото поколение "Jaguar XK" изглежда много по-модерно. Дизайнът на автомобила напомня отчасти на образец на "Aston Martin".

Новият модел ще бъде снабден с 4,2-литров двигател V8, с мощност 300 конски сили. Двигателят може да ускорява от нула до 100 км. / ч. за 6,2 секунди, максималната скорост е ограничена до 250 км. / ч.

Компанията "Jaguar" предвижда в бъдеще да изкара на пазара модел, снабден с компресорен мотор V8, който е с мощност не по-малка от 400 конски сили.

прочитания: 4958

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info