SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Нов модел "Mitsubishi Outlander" ще бъде представен на автоизложение в Токио
 
09 Окт, 2005
Нов модел "Mitsubishi Outlander" ще бъде представен на автоизложение в ТокиоАвтомобилът е издържан изцяло в новия фирмен стил на японската компания, външността му е масивна, като задната му част има обратен наклон - тенденция, която се наблюдава и при новата "Toyota RAV4".

В японската столица компанията гигант "Mitsubishi Motors" ще представи поредната си зрелищна премиера - на голямо автошоу ще бъде демонстрирано новото поколение "Mitsubishi Outlander". Автомобилът е създаден по изцяло нов начин, но за сметка на това е няколко пъти по-скъп от своите предшественици.

Новият модел "Mitsubishi Outlander" има три реда седалки и се отличава от предишните модели с атрактивния дизайн на купето си. Автомобилът е издържан изцяло в модерния фирмен стил на японската компания, външността му е масивна, като задната му част има обратен наклон - подобно на новата "Toyota RAV4". Вниманието на ценителите на "автомобилната красота" привличат оригиналните фарове, както и решетката на радиатора, която по формата си напомня на "Concept Sportback".

"Mitsubishi Outlander" е с 2,4-литров бензинов двигател с 4 цилиндра, създаден в рамките на програмата "World Engine" - съвместен проект на компаниите "Mitsubishi Motors", "Hyundai" и "Chrysler". В по-късен етап за новия модел "Mitsubishi" вероятно ще бъде създаден вариант и с друг двигател - като например трилитровия V6.

В Европа атрактивният модел "Mitsubishi Outlander" ще намери разпространение през втората половина на 2006 г.

прочитания: 5558


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info