Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Обявиха новата "Sonata" на "Hyundai" на най-сигурен автомобил в САЩ
 
24 Окт, 2005
Обявиха новата "Sonata" на "Hyundai" на най-сигурен автомобил в САЩ"Sonata" 2005 предлага на своите бъдещи купувачи много високо качество на всички нива в автомобила. Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возене.

Новата "Sonata" на "Hyundai" спечели първото издание на конкурса "Automotive Excellence Awards" на престижното американско издание "Popular Mechanics". Списанието е сред най-популярните в САЩ и има над 9 милиона читатели. За първото място корейският седан се пребори с над 100 кандидатури на лимузини, високопроходими и товарни автомобили. Всички те са били подложени на сериозни тестове, като продължителността на преходите в различни условия и терени са надхвърлили няколко хиляди мили.

"Sonata"-та напълно заслужава наградата за сигурност, защото предлага пълен комплект системи за активна и пасивна безопасност като стандартно оборудване за всеки модел", коментира Дон Чайкин, редактор в "Popular Mechanics". По негови думи появата на корейския автомобил ще доведе до истинска революция на пазара, защото високото ниво на сигурност вече няма да е привилегия само за собствениците на изключително луксозни модели.

Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возенеОсновните фактори, които са довели до вземането на крайното решение на журито са били предпазните въздушни възглавници за водач и пътника до него, предните странични и задните параванни въздушни буфери, активните подглавници на предните седалки, електронната стабилизираща програма, антиблокиращата спирачна система, работеща в комбинация със система за разпределение на спирачното усилие, трите триточкови предпазни колани на задния ред седалки и ISOFIX системата за прикрепяне на детска седал.

"Радваме се, че новата "Sonata" получава силно положителни отзиви, както от нашите клиенти, така и от експертите и представителите на медиите", заяви вицепрезидентът на американското подразделение на "Hyundai Motor" - Джон Крафчик.

"Sonata" е и най-продаваният модел на "Hyundai" в САЩ. От представянето си на корейския пазар през 1985 г. моделът "Sonata" стана флагман на корейския автомобилен производител и зае изключително важно място в моделната гама на марката. По традиция това е моделът, който се свързва с въвеждането на нови технологии и дизайн в цялата гама от произвеждани автомобили. Новата "Sonata" 2005 продължи тази традиция, като предложи на своите потенциални купувачи изключително високо качество на всички нива в автомобила. Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возене, а пространството в купето е увеличено. Каросерията е наистина нетипична за корейски автомобил. С предаването на изцяло нов европейски облик на автомобила, стилистите на "Hyundai" създадоха изчистен и изтънчен модел със съвременно излъчване.

прочитания: 6099


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info