WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Играчка за непораснали момчета (и момичета, разбира се)
 
06 Ное, 2006
Играчка за непораснали момчета (и момичета, разбира се)Интериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни колани. Контролните уреди не са на таблото, а хитроумно са изнесени върху централната част на волана. Страхотна играчка за свободното време.

       автор: Тони Димитров

Сред сивото море от заливащи ни еднообразни и скучно-практични модели, които автомобилната индустрия бълва ежедневно, понякога се появява по някой проблясък, някой концепткар, който прави ярко впечатление с дръзкия си дизайн, новаторските си идеи и... твърде голямата вероятност никога да не види бял свят като сериен автомобил.

Двуместното бъги изглежда доста нестандартноЕдин подобен проблясък от тази година е и Citroen C-Buggy. От пръв поглед си личи, че това е не особено практичен автомобил и е предназначен само за забавление. Двуместното бъги изглежда доста нестандартно. Липсата на покрив и на предно стъкло ограничава употребата му само в добри метеорологични условия. Врати също липсват, което пък прави влизането и излизането в него доста екстремно преживяване, особено за дами в рокли! ;) Затова пък чувството за свобода, което навява автомобилът е огромно, а свободата, както знаем, освен че е като салама, е и велико нещо.

Интериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни коланиИнтериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни колани. Контролните уреди не са на таблото, а хитроумно са изнесени върху централната част на волана.

C-Buggy-то не само изглежда подходящо за офроуд, но и е на практика е такова - голям просвет, 4х4 задвижване, заден диференциал с ограничено приплъзване и 155 кончета под капака при само 850 кг тегло.

В заключение - страхотна играчка за свободното време - изключително забавна за шофиране (предполагам) и изключително неподходяща за градски условия (сигурен съм).

прочитания: 6698


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info