SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 
 » АвтоМото
16 Фев, 2010
Автомобилите Volkswagen с нова моделна линия FLYНовата моделна серия е създадена от Volkswagen специално за българския автомобилен пазар - един напълно завършен продукт, съобразен с ценовите очаквания на българския потребител.

 » АвтоМото
06 Юни, 2009
Провеждат “Международен автомобилен салон София 2009” през юниОтново ще присъстват водещи марки като Honda, Mercedes, Peugeot, Fiat, Renault, Opel. Запазено място в салона ще имат и търговците на гаражно оборудване, резервни части, масла, автоаксесоари.

 » АвтоМото
19 Яну, 2009
Американската компания Chrysler иска да пробие на европейския пазарЗа момента Chrysler няма партньор в Европа. Другите две най-големи автомобилни компании в Америка – General Motors и Ford, от години се радват на успешни европейски разработки.

 » АвтоМото
01 Яну, 2009
Opel Insignia се превърна в китайския Buick RegalРазликите между Opel Insignia и Buick Regal са единствено в новата решетка на радиатора, която е с вертикални секции, и фаровете за виждане в мъгла – кръгли вместо трапецовидни.

 » АвтоМото
19 Сеп, 2008
В интернет се появиха снимки на неизвестна спортна кола на “Citroen”На шотовете в Мрежата концепт-карът е покрит с платнище, на което е изобразено логото на популярната игра за PlayStation – “Gran Turismo”. Новият спортен модел ще бъде представен след две седмици.

 » АвтоМото
10 Сеп, 2008
Тимът “Ферари” – емоции в автомобилния свят (част трета)Бандини, след оттеглянето на Съртис, поема лидерството, но за съжаление загива в Монако в катастрофа, при която автомобилът му избухва в пламъци. Сезонът е загубен за отбора на “Ферари”.


Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info