Wolfheart_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
"И ще откриеш съкровището в теб" - една модерна притча от Лоран Гунел
 
14 Май, 2017
"И ще откриеш съкровището в теб" - една модерна притча от Лоран ГунелЛоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, който от години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, експерти по човешко поведение и душевно равновесие.

източник: Колибри

"И ще откриеш съкровището в теб" 
Лоран Гунел 
264 стр.

    прочетете откъс

 
  Излезе от печат модерната притча "И ще откриеш съкровището в теб", подписана от популярния френски писател, психолог и изследовател Лоран Гунел.

  Има ли изобщо Бог? Как представата за Бог се вписва в съвременността? Дали чувството за вина поради първородния грях не пречи на вярващия човек? А вярно ли е, че могат да ти навредят единствено тогава, когато сам решиш, че ти вредят?

  И ще откриеш съкровището в теб / Лоран ГунелВ петия си роман "И ще откриеш съкровището в теб" (2016) Лоран Гунел отново ни предлага един необичаен текст. Жереми е католически свещеник, Алис е консултант в процъфтяваща агенция за подобряване на имиджа на фирми, институции и държави. Двамата са приятели от детинство. Алис решава да му помогне да приобщи повече хора за службите в неговата църква. И действително, благодарение на оригиналните й идеи на месите на Жереми започват да идват все повече енориаши... Същевременно Алис, която е убедена атеистка, започва да намира смисъл в посланията на Исус и да ги съпоставя с тези на източните духовни учения.

  Лоран Гунел е френски писател и психолог, роден през 1966 г. Експерт по личностно развитие и невролингвистично програмиране, преподавател в Университета в Клермон-Феран, той дълги години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, специалисти в областта на човешкото поведение и вътрешното равновесие.

  Опитът му на изследовател, пътешественик и консултант е въплътен в световноизвестните романи "Човекът, който искаше да бъде щастлив", "Бог пътува винаги инкогнито", "Обезумелият философ", "Денят, в който се научих да живея".

  Повечето книги на Гунел съчетават романовия сюжет с популярната психология, таланта на писателя със знанията на учения. По кристално ясен и изключително разбираем начин авторът ни запознава с някои основни страни на човешката психика, опирайки се на конкретни случаи, колкото измислени, толкова и близки до всеки от нас.


прочитания: 4150


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info