Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Подкрепете благотворителна кампания в помощ на болния Галин
 
10 Авг, 2019
Подкрепете благотворителна кампания в помощ на болния ГалинГалин работи в Гранична полиция и само за два месеца здравето му се влошава. В момента съпругата му Диляна Пекова търси начини за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул.

  Автор: Недка Лилкова (Радио Видин)

  Започва  кампания за набиране на средства за 50-годишния Галин Пеков от Видин. Диагнозата му е страшна - "Рак на хранопровода", с разсейки в черния дроб и в лимфните възли. Галин работи в Гранична полиция и само за два месеца здравословното му състояние се влошава. В момента съпругата му Диляна Пекова търси начини и възможности за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул.

  Галин Пеков със семейството сиТя ни разказа за одисеята и пътя, който тя и болният й съпруг извървяват от болницата във Видин, минавайки през болниците в София, стигайки до клиниката в Турция. Въпреки ужасните и страшни моменти в медицинските заведения, тя не споменава имена на лекари, за да не ги злепоставя:

  "Ако мога правилно да цитирам докторката, която ни преглежда тогава "Я, тук има няк'ви туморчета" и на мен ми звучеше малко нереално и несериозно... Три седмици чакахме решението на Онкокомитета, който освен разсейките, които са установили на скенера, записа и рак на стомаха и ни препратиха към лъче- и химиотерапия... На 3-ти юни го заведох в Александровска болница. Стоях 4 дена там, плътно до него. Аз му бях медицинската сестра, защото се оказа впоследствие, че те нямат персонал. После в  "Исул", докторът му е казал в лицето, което за мен не е никак смислено, поне на този етап не беше правилно, при положение че нямаме уточнена диагноза, каза му, че трябва да му сложи стенд за 2 000 лв. и ще може да си изкара рождения ден. Защото другият вариант, ако не се сложи този стенд, той няма да доживее рождения си ден“.

  Диляна трескаво продължава да търси спасителна сламка и това се оказва турска клиника, която има филиали в България. Успяват да заминат в Истанбул, престоят им там е два дни. Минават на скенер, правят се всички необходими изследвания, консултират се с трима турски лекари.

  “Казват, че всеки момент може да се стигне до парализа, което ще усложни и ще намали шансовете“.

  Диляна Пекова  търси начини и възможности за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул за болния си съпруг Галин Пеков. В неделя, 11 август, във фоайето на Симфониета - Видин, от 10:30 до 14:00 ч., ще се проведе благотворителен базар с цел набиране на средства за така необходимата операция на Галин. Има и банкова сметка, в която се набират средства за операцията.

  Банковата сметка е BG39STSA93000026177263
прочитания: 1502


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info