Balkanji_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
"Тайните на сталинските репресии" за истинската причина за "големия терор"
 
30 Май, 2021
"Тайните на сталинските репресии" за истинската причина за "големия терор"След победата на болшевиките започва да се утвърждава властта на Сталин, търсене на - "враговете на народа", а тяхното преследване довело до "големия терор". Най-зловещите и забранени тайни на СССР!

източник: Паритет

"Тайните на сталинските репресии : Престъплението на века или спасението на страната"
Александър Колпакиди
248 стр.

прочетете откъс
 
  От печат излезе новата книга от каталога на издателство "Паритет" – "Тайните на сталинските репресииТайните на сталинските репресии : Престъплението на века или спасението на страната" от Александър Колпакиди (превод: Цветан Бакърджиев, 248 стр.).

  След победата на болшевиките започва утвърждаване на властта на Сталин, търсене на "враговете на народа", а тяхното преследване довело до "големия терор".

  В какво се крие тайният смисъл на 1937 г.? Каква била истинската причина за "големия терор"? Трябва ли масовите репресии да се считат за проява на "параноята" на Сталин - или те имали напълно рационални причини? Били ли показните процеси от 1936-1938 г. изфабрикувани, а признанията на подсъдимите – изтръгнати с изтезания?

  Тази книга е опит за обективно и безпристрастно разбиране на проблема, опирайки се не на емоции, слухове и спекулации, а на документи и факти. Авторът Александър Колпакиди убедително доказва, че многобройните разгърнати заговори на опозицията през 30-те години не са измислени от "сталинските палачи", а са съществували в действителност.

  Вождът на народа срещу "червените олигарси"!

  Най-зловещите и забранени тайни на СССР!

  Александър Колпакиди, роден през 1962 г., автор и съавтор на повече от 20 книги за историята на руските специални служби и историята на СССР, работи в Москва като главен редактор на издателство, има множество публични изяви, води канал в YouTube.

  "Тайните на сталинските репресии : Престъплението на века или спасението на страната" можете да закупите в книжарниците или от сайта на издателство "Паритет".


Паритет

прочитания: 2174


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info