WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
"Playboy" и "Mary Jane" пускат календар за 2006 г.
 
17 Дек, 2005
"Playboy" и "Mary Jane" пускат календар за 2006 г.Подаръкът е за читателите на януарския брой, на чиято корица е най-горещата поп фолк дива Камелия. Автор на снимките на календара на "Playboy" и "Mary Jane" е Васил Къркеланов.

Луксозен 12-страничен календар за 2006 г., издаден съвместно с водка "Mary Jane", ще бъде комплектован като подарък към януарския брой на "Playboy", който се очаква на пазара на 23 декември. На корицата на 46-ото българско издание на списанието е суперзвездата на поп фолка Камелия. Тя е и лицето на месец май 2006 г. в стенния календар.

Стенният календар няма да се разпространява отделноСред останалите "Playboy"-звезди, украсяващи календара на "Playboy" и "Mary Jane", са Соня Васи (януари), Ан Джи (февруари), Мадлен Пенева (март), Магдалина Вълчанова (април), Венета Харизанова (октомври) и носителката на титлата "Playboy България 2005" Албена Петрова, която е и рекламно лице на популярната марка водка (август 2006).

Автор на снимките е Васил Къркеланов. Стенният календар няма да се разпространява отделно, а само в комплект с януарския брой на списанието.

Това е поредна съвместна инициатива на "Playboy" и "Mary Jane". През лятото списанието и водката, произвеждана от "SIS Industries", организираха заедно и втория национален конкурс "Playmate of the Year". Той се проведе в "Planet club" в самото сърце на София през юли и беше излъчен в ефира на Нова телевизия.


 

прочитания: 19523


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info