SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

“Балканджи” гонят тъмни сили и зли духове с тематичен концерт!
 
15 Ное, 2023
“Балканджи” гонят тъмни сили и зли духове с тематичен концерт!В българските народни поверия дните между 14 и 21 ноември се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете.

  Концертът на "Балканджи" този петък, 17 ноември, в столичния клуб Mixtape5 ще се проведе при следната програма:

  19:00 ч. – отварят вратите за публика
  20:30 ч. - “Балканджи”
  22:10 ч. – очакван край


  В българските народни поверия дните между 14 и 21 ноември, се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. “Балканджи” смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година.  

  Освен весела програма, “Балканджи” ще представят и новите си тениски, които вероятно ще се предлагат само на този концерт!
 
  БалканджиОрганизаторите от BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

  Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

  Предстои поредна празнична вечер, изпълнена с веселост и добро настроение!

  Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, Bilet.bg и Grabo.bg в цялата страна. Билетите закупени по електронен път не е необходимо да бъдат разпечатани, а могат да бъдат сканирани директно от телефона или таблета.

  В момента цените на билетите са на атрактивната цена от 25 лева! В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място, входът ще струва 30 лева.

  Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с попълнена декларация от придружител. Можете да я изтеглите от следни линк: https://securitysks.com/?page_id=734
  
  Повече за изискванията за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

  ВАЖНО:

  При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  Компания BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


прочитания: 436

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info