WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Следваща спирка:“Смърт” в “The Midnight Meat Train” на Клайв Баркър
 
30 Юни, 2008
Следваща спирка:“Смърт” в “The Midnight Meat Train” на Клайв Баркър“The Midnight Meat Train” е заснет по разказа на култовия хорър автор Клайв Баркър, написан през 1984 г. Главните роли в лентата се изпълняват от Брадли Купър, Вини Джоунс и Брук Шийлдс.

Филмовото студио “Lionsgate” обяви 1 август 2008 г. за дата на официалната премиера на предстоящата хорър лента по Клайв Баркър “Среднощният влак за месо” (“The Midnight Meat Train”). Филмът е дело на японския режисьор Раюхей Китамура. Това ще е първата от серията филмови адаптации по творби на Клайв Баркър, които ще залеят екраните през следващите няколко години.

                       

Името на психопата е Махогани (в ролята Вини Джоунс) и той успява да превърне подземната железница в същинска кланница“The Midnight Meat Train” е заснет по едноименния разказ на култовия хорър автор, написан през 1984 г. Разказът е включен в сборника на Клайв Баркър “Book of Blood”. Сюжетът разказва за професионалния фотограф Леон Кауфман от Ню Йорк, който прави снимки на нощния живот в града. Съдбата му изиграва лоша шега, когато пресича пътя му с този на сериен убиец от метрото.

Името на психопата е Махогани (в ролята Вини Джоунс) и той успява да превърне подземната железница в същинска кланница. Докато преследва “Касапина от метрото”, фотографът открива под градските улици повече отколкото може да понесе. Леон се потапя в бездната на същинското зло...

Главните роли в “The Midnight Meat Train” се изпълняват от Брадли Купър, Вини Джоунс и Брук Шийлдс. За ролята си във филма Вини Джоунс коментира, че Махогани ще се нареди до класически хорър герои като Фреди Крюгер, Джейсън Вурхийс и Пинхед.

       
            
прочитания: 2186


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info