WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Клайв Баркър издига стените на митичния град Йерихон
 
09 Сеп, 2006
Клайв Баркър издига стените на митичния град ЙерихонClive Barker's Jericho ще бъде реализиран за PC, PlayStation 3 и XBOX 360 през есента на 2007 г. Клайв Баркър официално оповести, че след излизането на играта започва работа и по филма Jericho.

"Господарят на хоръра" Клайв Баркър работи усилено върху нов проект за видеоигра, озаглавен Clive Barker's Jericho. Историята въвлича геймъра в опасно приключение в мистичния Йерихон (Jericho), в който е съсредоточен центърът на могъщо Зло. Главният герой в играта ще бъде член на специалните части, обучен да използва не само традиционните бойни техники и оръжия, но и притежаващ магически умения. Естествено, ако мисията се провали, гибел заплашва цялото човечество...

Клайв Баркър работи усилено върху нов проект за видеоиграClive Barker's Jericho ще бъде реализирана за PC, PlayStation 3 и XBOX 360 през есента на 2007 г. Клайв Баркър официално оповести, че след излизането на играта започва работа и по филма Jericho, който ще следва същата концепция, заложена в гейм приключението.

"Във въображението ми се раждат неща, които могат да бъдат визуализирани по различни начини - като книги, картини или видеоигри. Идеята за Jericho възникна като за една убийствена гейм-вакханлия. Какво ще представлява историята като филм? Не мога да кажа! Знам само, че ще е нещо, от което зрителите ще имат желание да извърнат поглед встрани, но въпреки това ще продължават да го гледат", заявява самият Баркър.

Относно сюжета на историята Клайв Баркър разказва: "Не ми се иска да издавам прекалено много! Ето какво мога да кажа на този етап. Някъде в Северна Африка се издига мрачният град Йерихон - обграден със стени, зад които има други стени, зад които има други стени - като руските матрьошки. В пространствата между стените са съсредоточени различни отрязъци от време. Именно там вестителите на доброто ще се изправят в сблъсък срещу върховното Зло..."

Clive Barker's Jericho ще бъде реализирана за PC, PlayStation 3 и XBOX 360"Вестителите на доброто" всъщност ще бъдат войници от различни периоди от човешката история. Докато в началото те ще са с по-модерна визия, с развитието на историята и пътуването из времевите отрязъци, воините ще добиват по-антична визия и ще овладяват забравени магически умения. Пред играча непрекъснато ще се разкриват нови герои, нови територии за изследване и нови ужасяващи превъплъщения!

Това не е първото начинание на Клайв Баркър в посока гейм индустрия. През 2001 г. Баркър работи в съвместен проект с Electronic Arts и крайният резултат бе играта Clive Barker's Undying. През 2005 г. имената на Баркър и Majesco Games/Tiger Hill Entertainment бяха свързани с предстоящото хорър заглавие Demonik. Играта трябваше да излезе за Xbox and PC, но впоследствие проектът бе отложен за неопределено време поради големия бюджет, необходим за реализирането му.

Трейлър на играта Clive Barker's Jericho може да гледате тук
прочитания: 3235


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info